Golfpaket i Västerås

I Västerås finns flera hotell och banor som erbjuder golfpaket som innefattar greenfee och boende. Oavsett om ni är ett litet gäng som är intresserade av ett golfpaket eller om ni är ett företag som vill boka ett golfpaket finns det flera olika alternativ.

Golfpaket på BEST WESTERN Hotel Esplanade

Mitt i centrala Västerås med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus ligger hotellet BEST WESTERN Hotel Esplanade. På BEST WESTERN Hotel Esplanade är vi glada över att kunna erbjuda dig golfpaket med boende i centrala Västerås. Hotellet är helt rökfritt och miljömärkt med Svanen.

Se utbudet av golfpaket från Hotel Esplanade

Golfpaket på Elite Stadshotellet

Spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med och sov sedan gott på Elite Stadshotellet Västerås. De samarbetar idag med Frösåker Golf & Country Club, Västerås GK, Orresta GK och Ängsö GK.

Läs mer om golfpaket på Elite Stadshotellet

Golfpaket på Best Western  Hotel Plaza

På Hotel Plaza är de glada över att kunna erbjuda dig fyra olika golfpaket på banor runt Västerås, med spel på Frösåker GCC som är rankad på 15:e plats i Sverige enligt Golf Digest senaste ranking, eller varför inte prova på Västerås GK eller Skerike GK som ligger endast 4 respektive 7 km från Hotel Plaza. Vill ni prova en av Mälardalens populäraste banor väljer ni Orresta GK.

Läs mer om golfpaketen från Best Western Hotel Plaza