Golfhotell i Västerås

I Västerås finns flera bra golfhotell som erbjuder paket med spel på någon av Västerås nio golfbanor. Oavsett om ni är ett litet gäng som är intresserade av en golfweekend eller om ni är ett företag som vill boka ett golfpaket finns det flera olika alternativ på golfhotell.

Plaza Golfhotell i Västerås

Hotel Plaza

Hotellet ligger centralt i Västerås och är ett modernt hotell med en välkomnande lobby, det är mer som ett vardagsrum än en hotellobby. Hotellet samarbetar idag med Frösåker Golf & Country Club, Västerås GK, Orresta GK och Skerike GK.
Läs mer om golfpaketen på Hotel Plaza

Elite Golfhotell i Västerås

Elite Stadshotellet

Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stadshotellet. Ett högklassigt hotell med gamla anor i modern tappning i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Elite Stadshotellet samarbetar idag med Frösåker Golf & Country Club, Västerås GK, Orresta GK och Ängsö GK.
Läs mer om golfpaketen på Elite Stadshotellet

Esplanade Golfhotell i Västerås

Best Western Hotel Esplanade

Mitt i centrala Västerås ligger hotellet Best Western Hotel Esplanade. Hotellet samarbetar idag med Frösåker Golf & Country Club, Västerås GK, Orresta GK och Skerike GK.
Läs mer om golfpaketen på Best Western Hotel Esplanade

Västerås har bra förbindelser via både tåg och bil, med sitt läge är staden perfekt för en golfhelg nära Stockholm och andra städer i Mälardalen.

Avstånd till Västerås

Städer inom 10 mil från Västerås
Enköping, Eskilstuna, Köping, Sala och Uppsala.

Städer inom 15 mil från Västerås
Arlanda, Borlänge, Falun, Gävle, Stockholm, Skavsta och Örebro.

Städer inom 20 mil från Västerås
Norrköping, Linköping och Motala.

Städer inom 30 mil från Västerås
Karlstad, Skövde, Lidköping och Jönköping.