Företagsgolf i Västerås

Företagsgolf är ett perfekt tillfälle att under avslappnade former träffa dina kunder, partners och anställda. För att ditt evenemang ska bli så bra som möjligt rekommenderar vi att du tar hjälp av klubbarna i Västerås eftersom de har mångårig erfarenhet av att arrangera olika typer av företagsgolf. Du kan då lägga all tid på dina inbjudna gäster så du och de får en trevlig dag och upplevelse tillsammans. En bra arrangerad företagsgolf innebär stor trivsel och många fina minnen.

Företagsgolf på Västerås GK

Att lägga sin företagsgolf på Västerås GK innebär inte bara att ni spar tid på det centrala läget utan att ni också kommer till en golfklubb som ger hög service och en bra upplevelse för dig och ditt företag!

Att arrangera en företagsgolf på Västerås GK  innebär att du kan lägga all tid på dina inbjudna gäster så du och de får en trevlig dag och upplevelse tillsammans! De tar hand om allt det praktiska före, under och efter arrangemanget.

Läs mer om företagsgolf på Västerås Golfklubb

Företagsgolf på Skerike GK

Att spela företagsgolf är ett bra sätt att umgås med sina kunder och anställda. Skerike GK ligger centralt, endast 5 km från Västerås centrum vilket är en stor fördel då ni sparar tid. För att spara tid, varför inte ordna en 9-håls företagsgolf?

Oavsett hur många ni är går det bra att arrangera en uppskattad företagsgolf och vi hjälper er hela vägen! De hjälper er att komma fram till ett bra upplägg som passar just ditt företag. Kom i håg att boka och planera i god tid.

Läs mer om företagsgolf på Skerike Golfklubb