Frösåker Golf & Country Club

En av Sveriges absolut finaste golfanläggningar. Frösåkers golfbana med 18 hål öppnade 1989 och får sin karaktär från dess närhet till Mälaren. Frösåkers Linksbana med 9-hål är Norra Europas senaste tillskott. En äkta Linksbana i klass med banorna på Irland och Skottland.

Från och med 2012 ståtar vi med ett av Sveriges finaste centrum för professionell utprovning av golfutrustning. Här finner du nu Titleist National Fitting Center, ett av 4 i Europa.

Se våra golfpaket här

 
Kontaktuppgifter

Frösåker Golf & Country Club
Frösåker
72597 Västerås

Tel: 021-30 96 00
Epost: pro@frosakergolf.se
Webb: http://fgcc.se/

Aktuella erbjudanden


Hotell och golf i Västerås

På BEST WESTERN Hotel Esplanade är vi glada över att kunna erbjuda dig golfpaket med spel och boende i Västerås.


Golfweekend på Hotel Plaza

På Hotel Plaza är vi glada över att kunna erbjuda dig fyra olika golfpaket på banor runt Västerås, med spel på Frösåker GCC som är rankad på 15:e plats i Sverige enligt Golf Digest senaste ranking, eller varför inte prova på Västerås GK eller Skerike GK som ligger endast 4 respektive 7 km från Hotel Plaza. Vill Ni prova en av Mälardalens populäraste banor väljer Ni Orresta GK.

Golfpaket från 1100 kr per person


Golfpaket på Elite Stadshotellet

Spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med och sov sedan gott på Elite Stadshotellet Västerås. Vi samarbetar idag med de bästa banorna i Västeråstrakten – Frösåker Golf & Country Club, Västerås GK, Orresta GK och Ängsö GK.