Västerås GK

Golf och Gemenskap i Centrum

Västerås Golfklubb ligger vid Bjärby i svartådalen, endast 5 minuters bilväg från Västerås City.

Banan har byggts om vid flera tillfällen och är en typisk park och skogsbana med vissa höjdskillnader så att du spelar både uppför, nedför och ibland på skrå. Relativt små upphöjda greener och ett flertal bunkrar gör att slopevärdet är ganska högt så att många spelare får fler slag än de är vana vid.

På Västerås Golfklubb skall du alltid känna att du är välkommen och blir bra bemött! Västerås Golfklubb erbjuder dig som gäst en trevlig och välskött golfbana som 2010 blev utsedd till topp 3 i Västmanland av Golf Digest! Väl framme på Västerås Golfklubb tar Tomas & Marie hand om dig som gäst med ett trevligt bemötande i klubbens shop/information. Där finns även ett välsorterat sortiment av klubbor, bollar, skor, kläder, vagnar, peggar mm om det skulle behövas. Shopen hyr även ut golfbil samt trehjuliga golfvagnar.

Före eller efter golfrundan tar klubbns krögare Stefan med medarbetare hand om er och serverar mat & dryck med ett leende av högsta kvalitet. Restaurangen serverar dagens mellan kl 11.00 och så länge det finns luncher kvar. Måndag-fredag serveras 5 olika luncher per dag och där det ingår dryck, sallad, bröd med smör, kaffe och en liten dessert. Lördag, söndag och helgdag serveras en rätt till dagens lunch. Efter att ni gått 8 hål är ni tillbaka vid klubbhuset där ni kan njuta av korv, kaffe, bulle, choklad mm i klubbens kiosk, vid kiosken finns även påfyllning av vattenflaskor. På kvällstid serverar restaurangen även Ala Carte med högsta kvalitet.
Kontaktuppgifter

Västerås GK
Bjärby
72480 Västerås

Tel: 021-4484700
Epost: info@vasterasgk.se
Webb: http://www.vasterasgk.se/

Aktuella erbjudanden


Hotell och golf i Västerås

På BEST WESTERN Hotel Esplanade är vi glada över att kunna erbjuda dig golfpaket med spel och boende i Västerås.


Golfpaket på Elite Stadshotellet

Spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med och sov sedan gott på Elite Stadshotellet Västerås. Vi samarbetar idag med de bästa banorna i Västeråstrakten – Frösåker Golf & Country Club, Västerås GK, Orresta GK och Ängsö GK.


Golfweekend på Hotel Plaza

På Hotel Plaza är vi glada över att kunna erbjuda dig fyra olika golfpaket på banor runt Västerås, med spel på Frösåker GCC som är rankad på 15:e plats i Sverige enligt Golf Digest senaste ranking, eller varför inte prova på Västerås GK eller Skerike GK som ligger endast 4 respektive 7 km från Hotel Plaza. Vill Ni prova en av Mälardalens populäraste banor väljer Ni Orresta GK.

Golfpaket från 1100 kr per person