Företagsgolf på Frösåker Golf & Country Club

Att synas är att finnas. Frösåker Golf & Country Club, FGCC, erbjuder ert företag en unik möjlighet att synas på en av Sveriges absolut finaste golfanläggningar (2008 hade vi förmånen att få genomföra Europatourtävlingen TPC by Annika). Vi har ett antal olika företagsgolf tävlingar i varierande prisnivå, med varierad exponering runt om på hela anläggningen. För företag med specifika behov och önskemål kan vi även skapa nya skräddarsydda företagsgolf tävlingar. Vi är alltid öppna för nya idéer och förslag! Kontakta Klubbchef Håkan Ek på 070-7666455
 
Kort sagt, på Frösåker Golf & Country Club får ert företag möjlighet att exponeras i en unik miljö. Välkommen med Er företagsgolf!

Aktuella erbjudanden


Golfweekend på Hotel Plaza

På Hotel Plaza är vi glada över att kunna erbjuda dig fyra olika golfpaket på banor runt Västerås, med spel på Frösåker GCC som är rankad på 15:e plats i Sverige enligt Golf Digest senaste ranking, eller varför inte prova på Västerås GK eller Skerike GK som ligger endast 4 respektive 7 km från Hotel Plaza. Vill Ni prova en av Mälardalens populäraste banor väljer Ni Orresta GK.

Golfpaket från 1100 kr per person


Hotell och golf i Västerås

På BEST WESTERN Hotel Esplanade är vi glada över att kunna erbjuda dig golfpaket med spel och boende i Västerås.


Golfpaket på Frösåker GCC

Vi har golfpaket med boende i direkt anslutning till banan.


Golfpaket på Elite Stadshotellet

Spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med och sov sedan gott på Elite Stadshotellet Västerås. Vi samarbetar idag med de bästa banorna i Västeråstrakten – Frösåker Golf & Country Club, Västerås GK, Orresta GK och Ängsö GK.