Företagsgolf


Företagsgolf på Frösåker Golf & Country Club

Att synas är att finnas. Frösåker Golf & Country Club, FGCC, erbjuder ert företag en unik möjlighet att synas på en av Sveriges absolut finaste golfanläggningar (2008 hade vi förmånen att få genomföra Europatourtävlingen TPC by Annika). Vi har ett antal olika företagsgolf tävlingar i varierande prisnivå, med varierad exponering runt om på hela anläggningen. För företag med specifika behov och önskemål kan vi även skapa nya skräddarsydda företagsgolf tävlingar. Vi är alltid öppna för nya idéer och förslag! Kontakta Klubbchef Håkan Ek på 070-7666455
 
Kort sagt, på Frösåker Golf & Country Club får ert företag möjlighet att exponeras i en unik miljö. Välkommen med Er företagsgolf!


Företagsgolf på Västerås GK

Att lägga sin företagsgolf eller företagsarrangemang på Västerås Golfklubb innebär inte bara att ni spar tid på det centrala läget utan att ni också kommer till en golfklubb som ger hög service och en bra upplevelse för dig och ditt företag!

Att arrangera en företagsgolf på Västerås Golfklubb, innebär att du kan lägga all tid på dina inbjudna gäster så du och de får en trevlig dag och upplevelse tillsammans på Västerås GK! Vi tar hand om allt det praktiska före, under och efter arrangemanget.

Läs mer om företagsgolf på Västerås Golfklubb


Företagsgolf på Orresta Golf & Konferens

Företagsgolf på Orresta Golf & Konferens är en upplevelse som våra gäster vill komma tillbaka till!

Ett lyckat event ger återkommande företag, något som är starkt förknippat med vår företagsgolf. Orresta Golf & konferens ägs och drivs av familjen Johansson och anläggningen består av egen restaurang, flera konferenslokaler, hotell med över 40 bäddar, en stor uteservering, jacuzzi, generösa träningsytor m.m. Dessutom är golfbanan högt rankad (nr. 2 i Västmanland av Golf Digest 2014 & 2015) med en väldigt spännande design.

Tre av hålen ligger nämligen i Uppland och femton hål i Västmanland. Efter spel i parklandskap så svänger de sista nio hålen in i skogen där avslutningen, framförallt hål 14-18 är magnifika med vacker rensad skogsmiljö, stenlagda vattendrag och spänning ända till slutet!

Priset och detaljupplägget gör Orresta till ett självklart och enkelt val!

Läs mer om vår företagsgolf här.