Boende


Frösåker Golf & Country Club

Enkelt boende (Vandrarhemsstandard) nära greenen på hål 9 och 75 m till 1:a tee på Frösåker. Direkt bakom klubbhuset och krogen. Det finns tre dubbelrum med dusch och wc på rummet.

På parkeringen har vi även 8 nya husvagnsplatser bakom klubbhuset mellan 6:an och 7:an.

Strax intill golfbanan och klubbhuset, finns möjlighet för ett mysigt Bed & Breakfast. Charmig 2-rummare med kök och egen dusch/toalett beläget i flygeln till gamla Frösåker Gård från 1760-talet. Vacker utsikt direkt över mälaren och 10:ans fairway. Nyrenoverat 2014. Finns sovplats för 6 personer.


Best Western Hotel Esplanade

Mitt i centrala Västerås med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus ligger affärshotellet Best Western Hotel Esplanade.


Hotel Plaza

Hotellet ligger centralt i Västerås, endast tre minuter gångväg från centralstationen.


Elite Stadshotellet

Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stadshotellet. Ett högklassigt hotell med gamla anor i modern tappning i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Vi erbjuder 137 fina rum, relaxavdelning med bastu, ett fräscht gym på 5:e våningen och vår mysiga gastropub The Bishops Arms.


Orresta Golf & Konferens

Vi har två hotellbyggnader ”Herrgården” och sedan juni 2012 har vi även ”Nya Hotellet”. Totalt har vi 21 rum och 43 bäddar. Äter gör ni naturligtvis i vår restaurang, där vi har ett brett utbud av riktigt god mat och dryck.