Publicerad: 2015-06-05

Konferens & golf

Med många banor och konferenshotell är Västerås är ett utmärkt val för dig som letar efter bra alternativ för kombinationen golf och konferens.

Orresta Golf & Konferens ligger mitt emellan Enköping och Västerås, bara fyra kilometer från nya E 18. Det är bara 55 minuters resa till Stockholm och endast 15 minuter från både Enköping och Västerås.
Samla era kunder och anställda för en upplevelse med golf och konferens på Fullerö Golfklubb. Vi tar hand om hela upplägget från början till slut så att ni kan fokusera på era kunder.

Svinga klubborna på Västerås bästa golfbanor. Ta med dig kollegorna till First Hotel Plaza för en på golfkonferens. Spela på de vackraste och mest utmanande banorna Västerås har att erbjuda

Spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor och ha sedan konferensen på Elite Stadshotellet. I deras paket för golf och konferens ingår förstklassigt boende, stor härlig frukostbuffé samt greenfee.

Spela golf på Västerås GK och anordna konfersnsen på Quality Hotel Västerås. Hotellet ligger på gångavstånd från Västerås GK (ca 600 m).